Голова Ізмаїльського району відвідав Ренійську громаду: коротко про підсумки візиту

0 коментарів 15741 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


28 травня голова Ізмаїльської РДА разом із заступницею голови Ізмаїльської РДА Мариною Деной в рамках робочого візиту до Ренійської громади зустрілися з головою громади Ігорем Плєховим. Говорили про укриття, бронювання та проблеми закладу охорони здоров’я. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Ізмаїльську РДА.


Під час зустрічі було детально обговорено  питання щодо бронювання працівників підприємств критичної інфраструктури, роботи КНП «Ренійська міська центральна лікарня», військово-лікарської комісії.

Окремо проговорили виконання вимоги, згідно якої до завершення поточного року заклади охорони здоровʼя на 30 % мають бути забезпечені системами кондиціонування.

Щодо закладів освіти. Відбулись зміни до Кодексу цивільного захисту України, згідно з якими з 1 вересня поточного року заклад освіти не може працювати в очному форматі, користуючись у разі оголошення повітряних тривог правилом «двох стін» як найпростішим укриттям. Має бути захисна споруда цивільного захисту або протирадіаційне укриття. За відсутності укриття такого типу навчання у закладі відбувається за дистанційною формою навчання. В Кілійській та Вилківській громадах майже всі закладати освіти будуть працювати за дистанційною формою.

Також обговорили питання поховання загиблих військовослужбовців в Ренійській громаді. Наші Захисники та Захисниці мають право на гідне прощання. Це – можливість для цивільного населення висловити вдячність та шану полеглим Героям“, – зазначили у райраді.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x