Дев’ятикласнику з Дивізійської громади винесли вирок за крадіжку авто

0 коментарів 11907 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Тарутинський районний суд у квітні поточного року виніс вирок учню 9 класу Дивізійського ліцею, який у жовтні 2023 року викрав та пошкодив чужий автомобіль. Яке покарання отримав неповнолітній за свій злочин, дізнавалась «Бессарабія INFORM», посилаючись на матеріали справи.


Так, 22 жовтня минулого року приблизно о 01:00 годині дев’ятикласник пройшов на подвір`я одного з домоволодінь, де помітив автомобіль марки ВАЗ 21061.

У хлопця виникло бажання «проїхатися», тож, викотивши авто на вулицю, сів за кермо. Під час такої поїздки неповнолітній значно пошкодив транспортний засіб та зняв акумуляторну батарею, чим завдав матеріальний збиток на загальну суму 7116,96 гривень.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю та підтвердив всі обставини події.

Мати хлопця пояснила суду, що їй стало відомо зі слів працівників поліції, що її син незаконно заволодів транспортним засобом та пошкодив його. Вона поговорила з ним, а той пообіцяв, що більше такого не повториться.

Потерпілий надав письмову заяву про розгляд справи за його відсутності, вказавши, що претензій матеріального та морального характеру до обвинуваченого не має.

Суд виніс вирок хлопцю та призначив покарання у вигляді позбавлення волі на строк ─ три роки. Проте, обвинуваченого звільнили у залі суду, замінивши основне покарання іспитовим строком в один рік.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x