Жителя Білгород-Дністровського району затримано за підозрою у вбивстві друга

0 коментарів 13527 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У домоволодінні 54-річного жителя Сергіївської територіальної громади поліцейські виявили його 49-річного односельця без ознак життя з ножовим пораненням у грудях. Зловмисник знаходився вдома і одразу зізнався у скоєному. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію.


В ході проведення першочергових слідчих дій було з’ясовано, що вночі під час спільного вживання алкогольних напоїв між чоловіками виникла сварка, в ході якої господар схопив зі столу ніж і вдарив ним гостя. Конфлікт виник, коли потерпілий почав погано відзиватися про дружину зловмисника, якої на той час вдома не було.

З місця події поліцейські вилучили ніж та інші речі, що становлять інтерес для слідства, які скерували на експертизу. Тіло небіжчика направили на судово-медичну експертизу. Попередньо, чоловік помер від гострої кровотечі, що була спричинена проникаючим пораненням грудної клітки.

Фігуранта затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури йому повідомили про підозру в умисному вбивстві, що передбачено частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині правопорушнику загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.

Слідство триває.

Жителя Білгород-Дністровського району затримано за підозрою у вбивстві друга

Жителя Білгород-Дністровського району затримано за підозрою у вбивстві друга

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x