Забив до смерті, а тіло кинув у колодязь: житель Одещини отримав вирок за свій злочин

0 коментарів 113427 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Житель Одеського району отримав обвинувальний вирок суду за вбивство співмешканки. Зловмисник до смерті побив 35-річну жінку, а її тіло сховав у колодязі. За це засуджений проведе за ґратами вісім років. Про це, посилаючись на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Як «БІ» інформувала раніше, подія сталася у липні минулого року. До поліції звернувся син громадянки із повідомленням, що його мати вже майже три тижні не виходить на зв’язок.

Правоохоронці під час досудового розслідування встановили, що між співмешканцями у будинку, який вони орендували, відбулася сварка. Тоді  п’яний чоловік почав звинувачувати жінку у зраді та, перебуваючи в агресивному стані, побив її до втрати свідомості. Далі ─ пішов спати.

Наступного ранку зловмисник виявив потерпілу без ознак життя. Злякавшись відповідальності, він кинув тіло небіжчиці у колодязь на задньому дворі домоволодіння. Знайомим та сусідам чоловік розповідав, що його співмешканка після сварки пішла з дому і наказала її не шукати.

«За результатами судово-медичної експертизи смерть жінки настала унаслідок шоку від отриманих тілесних ушкоджень у вигляді крововиливів у мозок, переламів грудної клітки, ребер, забоїв легенів», ─ йдеться у повідомленні поліції.

Обвинувачений свою провину заперечував. Крім того, він запевняв, що дружина сама провокувала конфлікти, щодня пиячила та поводила себе агресивно.

«Слідчі зібрали достатньо доказів та під процесуальним керівництвом Біляївської окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Мова йде про вбивство – умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині», ─ розповіли правоохоронці.

Суд визнав обвинуваченого винним у скоєному і призначив йому покарання у вигляді восьми років позбавлення волі.

Забив до смерті, а тіло кинув у колодязь: житель Одещини отримав вирок за свій злочин

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x