Житель Одещини через ревнощі позбавив кохану життя, а її тіло викинув у колодязь

0 коментарів 23652 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


До поліції звернувся син громадянки із повідомленням, що його мати вже майже три тижні не виходить на зв’язок. Того ж дня поліцейські, на підставі ухвали Біляївського районного суду, провели обшук у маєтку, який розшукувана орендувала зі своїм співмешканцем, та встановили його причетність до зникнення жінки. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Головне управління поліції в Одеській області.


У процесі розслідування обставин справи правоохоронці змогли з’ясувати, що 12 липня між співмешканцями – жінкою 35 років і чоловіком 39 років –  відбулася сварка. П’яний чоловік почав звинувачувати жінку у зраді, у гніві побив її до втрати свідомості та ліг спати. А наступного ранку виявив потерпілу без ознак життя і, злякавшись відповідальності, кинув тіло небіжчиці у колодязь на задньому дворі домоволодіння. Сусідам і знайомим зловмисник повідомив, що цивільна дружина після сварки пішла з дому і наказала її не шукати.

Тіло виявленої у колодязі жінки поліцейські направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Попередньо вона померла від побиття.

«Фігуранту під процесуальним керівництвом Біляївської окружної прокуратури повідомили про підозру у вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Правопорушнику загрожує від семи до п’ятнадцяти років ув’язнення», – прокоментував т.в.о. начальника Одеського районного управління поліції № 2 Андрій Донець.

Житель Одещини через ревнощі позбавив кохану життя, а її тіло викинув у колодязь

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x