Все починається з яйця: обласний центр болгарської культури в місті Болград оголосив про проведення Великоднього конкурсу

0 коментарів 13662 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З нагоди найсвітлішого християнського свята – Воскресіння Христова, яке в цьому році буде відзначатися 5 травня, Одеський обласний центр болгарської культури в місті Болград оголосив про проведення конкурсу Великодніх композицій «АВ-ОВО – все починається з яйця». Про мету цього творчого змагання та умови участі у ньому дізналася «Бессарабія INFORM».


«Конкурс Великодніх композицій «АВ-ОВО – все починається з яйця» – традиційний захід, присвячений болгарській пасхальній обрядовості, проходить щорічно, вже майже три десятки років – з моменту створення обласного центру болгарської культури в Болграді. Адже світ такий, яким ми його бачимо і яким ми всі його робимо! Саме світ мистецтва дозволяє нам відкривати завісу яскравішого ранку, стати трішки кращими та духовно багатшими, особливо зараз, коли нам якомога швидше хочеться наблизитися до Миру. Саме наші руки можуть стати живими променями від Сонця Радості, якої, на жаль, сьогодні не всім  вистачає», – розповіла Галина Іванова, директорка обласного центру болгарської культури в місті Болград.

Зазначимо, що конкурс Великодніх композицій буде тривати з 29 квітня по 12 травня 2024 року (останній тиждень перед Великоднем і тиждень після нього). Стати учасником може кожен без винятку – діти та дорослі! Вікових обмежень немає. Це можуть бути як індивідуальні, так і групові роботи.

«Якщо у вас є трохи фантазії, часу, бажання і технічних можливостей, ви майже впоралися, і все у ваших руках! Ми будемо раді всьому, що ви вирішите представити, важливо, щоби це відповідало Великодній тематиці – паски, писанки та крашанки – розписані та фарбовані яйця та Великодні прикраси. Ми чекаємо на ваші твори мистецтва в Обласному центрі болгарської культури в м.Болграді за адресою: пр-т Соборний, 154, де ви будете включені до весняної святкової виставки», – додала Галина Іванова.

Все починається з яйця: обласний центр болгарської культури в місті Болград оголосив про проведення Великоднього конкурсу Все починається з яйця: обласний центр болгарської культури в місті Болград оголосив про проведення Великоднього конкурсу Все починається з яйця: обласний центр болгарської культури в місті Болград оголосив про проведення Великоднього конкурсу Все починається з яйця: обласний центр болгарської культури в місті Болград оголосив про проведення Великоднього конкурсу

Фото Одеського обласного центру болгарської культури в м. Болград 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x