“Все будет пахнуть одуванчиками”: в Кілії проведуть фотовиставку загиблого за Україну містянина Олега Абгаша

0 коментарів 42903 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З моменту страшної втрати для Кілії минає шостий місяць – 14 жовтня 2023 року під час несення військової служби обірвалося життя вірного сина України, кілійця Олега Абгаша. Ця людина, не дивлячись на молодий вік, залишила по собі безліч надбань. Він був талановитим актором місцевого театру та від усього серця – фотографом. Цим талантом, а також спогадами про інші вирішили поділитися його друзі та рідні. Організатором виступає Кілійський центр культури, мистецтв та дозвілля, в трупі якого грав Олег, повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Попри те, що Олега вже немає з нами, ініціатори та організатори виставки мають за мету не оплакувати його, а показати, якою чудовою людиною він був, аби відвідувачі пішли з відчуттям, що життя триває, і воно прекрасне. Так би хотів і автор фото, що будуть представлені. Він дуже кохав життя і вважав, що потрібно проживати, цінувати кожну мить.

Захід заплановано на 14 квітня, початок о 16.00. Запрошуються усі, хто знав загиблого, та ті, хто ним захоплювався. Виставка триватиме до 19 квітня з 12 до 16 години.

"Все будет пахнуть одуванчиками": в Кілії проведуть фотовиставку загиблого за Україну містянина Олега Абгаша

Неможливо змиритися з тим, що окупанти забирають в України найкращих людей. Герої не вмирають. 

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x