Внаслідок ДТП на Одещині постраждав підліток

0 коментарів 10584 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські розслідують обставини ДТП у Подільському районі за участю двох легкових автомобілів. Унаслідок аварії  травмувалися двоє громадян, серед яких 15-річний хлопець. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Як встановили поліцейські, водійка автомобіля «Chevrolet-Lacetti» не обрала безпечну швидкість руху, виїхала на зустрічну смугу та допустила зіткнення з автомобілем «BMW». Через аварію постраждала сама жінка, а також  підліток, який перебував на пасажирському сидінні «BMW». Їх обох доправили до районної лікарні.

Хлопцю діагностували перелом кісток носа, а жінці – перелом таза та вивих ноги. Також у кермувальниці відібрали біологічні матеріали для визначення наявності алкоголю в організмі. Водія другого легковика перевірили на місці автопригоди приладом «драгер», він був тверезий.

«Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. В рамках провадження поліцейські помістили транспортні засоби на арештмайданчик і призначили низку експертиз. Слідство триває. Встановлюються повні обставини дорожньо-транспортної пригоди», ─ йдеться у повідомленні поліції.

Внаслідок ДТП на Одещині постраждав підліток

Внаслідок ДТП на Одещині постраждав підліток

Внаслідок ДТП на Одещині постраждав підліток

 

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x