Відмовився купувати алкоголь нетверезим юнакам: до одеської лікарні з ножовим пораненням потрапив 34-річний чоловік

0 коментарів 13419 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі поліцейські затримали юнака, який вдарив ножем незнайомого 34-річного чоловіка. Причиною стала відмова одесита купувати молодикам алкоголь. Також хлопця обурили зауваження перехожого стосовно його агресивної поведінки, тож він вирішив застосувати зброю.   Правопорушнику повідомлено про підозру. За скоєне йому загрожує позбавлення волі. Про це, посилаючись на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Подія сталась вночі в одному з дворів на проспекті Добровольського. Про пораненого одесита до поліції повідомили лікарі, які прибули на виклик. Потерпілого госпіталізували з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини, та на даний час загрози його життю немає.

Як встановили правоохоронці, компанія нетверезих молодиків, якій відмовили у крамниці у продажі алкогольних напоїв, попросила незнайомих чоловіків придбати їм алкоголь. Після відмови юнаки почали проявляти агресію. Один із чоловіків зробив їм зауваження, зав’язалася сварка, в ході якої 18-річний молодик дістав з кишені розкладний ніж та вдарив ним чоловіка у живіт.

Після нападу зловмисник намагався втекти, але на заваді йому став один із очевидців.

Вилучені на місці злочину речові докази відправили на експертизу.

«Фігуранта ми затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси повідомили йому про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. Відповідно до ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, цей злочин карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідство триває», – зазначив начальник відділу поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 Ігор Страшной.

Відмовився купувати алкоголь нетверезим юнакам: до одеської лікарні з ножовим пораненням потрапив 34-річний чоловік

Відмовився купувати алкоголь нетверезим юнакам: до одеської лікарні з ножовим пораненням потрапив 34-річний чоловік

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x