В Тарутинській громаді побували представники ОДА: говорили про ряд важливих тем

0 коментарів 14202 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 4 квітня, в Тарутинській селищній раді відбулась робоча зустріч Олександра Гофмана, радника заступника голови Одеської ОВА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Сергія Кропиви та спеціаліста Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА Наталії Смертенюк з Тарутинським селищним головою Савою Чернєвим, заступниками селищного голови Оленою Сілоч та Олексієм Судаком. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Тарутинську селищну раду.


У ході зустрічі представники облдержадміністрації та місцевої влади обговорили чимало питань, зокрема й про комунікаційні платформи “Спільнота” та “DREAM”. Нагадаємо, що “DREAM” – це державна електронна екосистема, яка забезпечує єдиний цифровий маршрут для всіх проєктів відбудови та дозволяє приймати ефективні рішення щодо залучення інвестицій, розвитку окремих галузей, громад та територій. Зазначено, що за результатами співбесіди Тарутинська селищна рада невдовзі надасть інформацію щодо допомоги громаді у вирішенні невідкладних питань на ці комунікаційні платформи.

Також приїжджі ознайомилися зі станом справ у всіх сферах життєдіяльності Тарутинської громади, обговорили з керівництвом селищної ради питання фінансування та проблеми громади, які потребують термінового вирішення.

Головою громади було запропоновано для першочергового розв’язання ряд нагальних питань територіальної громади: соціального захисту, у сферах охорони здоров’я та освіти, розвитку туризму, дорожнього і комунального господарств, реалізація виробничих проєктів за рахунок коштів інвесторів.

В Тарутинській громаді побували представники ОДА: говорили про ряд важливих тем

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x