В селі Білгород-Дністровського району уродженець Англії власними силами підтримує благоустрій

0 коментарів 9477 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Мешканець села Безім’янка Тузлівської громади Білгород-Дністровського району (колишнього Татарбунарського району) Стів Ходжсон із власної ініціативи підтримує благоустрій населеного пункту в належному стані вже другий рік поспіль. Про це розповіли в Тузлівській сільській раді, передає “Бессарабія INFORM”.


Стів Ходжсон здійснює покос трави та вирубує чагарники власноруч, а точніше спеціалізованою технікою, придбаною за свої кошти.

Чоловік прибув до Тузлівської громади із невеличкого міста Пенріт, що в графстві Камбрія (Англія). Любов до природи та самобутність людей громади підкорила його серце. Тому Стів прибрав стадіон та сільський парк від трави та чагарників. І все це для безтурботного дитинства маленьких жителів села Безім’янка. Адже призначення парку та стадіону не для випасання тварин, а для проведення дозвілля.

В селі Білгород-Дністровського району уродженець Англії власними силами підтримує благоустрій В селі Білгород-Дністровського району уродженець Англії власними силами підтримує благоустрій

Уродженець Англії – волонтер, який дуже переживає за майбутнє України та її людей. Його волонтерська праця не обмежена допомогою жителям села Безім’янка, а простягається по всій території України.

В селі Білгород-Дністровського району уродженець Англії власними силами підтримує благоустрій В селі Білгород-Дністровського району уродженець Англії власними силами підтримує благоустрій

“Частина моєї волонтерської роботи – допомога Безім’янці повертати до життя те, що люблять діти. Допомога важлива, але бачити, як діти посміхаються та граються, а росія намагається знищити їх країну, показує всьому світу, чому вони люблять Україну” , – говорить Стів.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x