У Білгород-Дністровському районі вчора виникли дві великі пожежі

0 коментарів 11880 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 14 квітня, вогнеборцям з Білгород-Дністровського району довелось добряче попрацювати, адже спочатку зайнялась територія сміттєзвалища, а потім – будівля на території недіючої бази відпочинку. На щастя, в обох випадках постраждалих та загиблих не було. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Головне управління ДСНС в Одеській області.
 
Виклик про вогонь на смітнику у Шабівській громаді, у селі Абрикосове, надійшов о 10:30. По прибуттю рятувальниками було встановлено загоряння сміття на території санкціонованого сміттєзвалища. О 12:40 пожежу локалізовано та о 14:56 ліквідовано на загальній площі 400 квадратних метрів.Причина пожежі встановлюються. Від ДСНС залучались 1 одиниця техніки та 4 вогнеборців, від місцевої пожежної команди “ШАБО” – 1 одиниця техніки та 3 чоловіки особового складу.

Трохи згодом, об 11:15, до Служби порятунку надійшло чергове повідомлення про пожежу. Приїхавши на адресу виклику, рятувальниками було встановлено загоряння даху двоповерхової дерев’яної будівлі на території недіючої бази відпочинку. Зазначимо, що підрозділи працювали за підвищеним рангом виклику.

О 12:40 пожежу локалізовано та о 14:15 ліквідовано на загальній площі 250 квадратних метрів. Причина пожежі та збиток встановлюються. Від ДСНС залучались 2 одиниці техніки та 11 вогнеборців, від місцевої пожежної команди “Лиман” – 2 одиниці техніки та 4 чоловіки особового складу.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x