В Арцизькій громаді перейменували вулицю на честь загиблого під Бахмутом воїна

0 коментарів 13257 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У селі Делень Арцизької громади з’явиться вулиця імені Миколи Панайотова – захисника України, який загинув восени минулого року поблизу міста Бахмут Донецької області. Рішення про перейменування вулиці було прийнято на засіданні сесії Арцизької міської ради. Про це, посилаючись на очільника громади Сергія Парпуланського, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Нагадаємо, Микола Панайотов був талановитим футболістом та виступав за команду рідного села “Делень”. Щирого, серйозного та комунікабельного хлопця знали багато людей. До того ж, коли хлопець вступив до лав Збройних Сил України, чимало людей почали допомагати йому з придбанням необхідного на полі бою оснащення.

31-річний Захисник загинув під час виконання бойового завдання наприкінці вересня 2023 року.

Як повідомив мер Арциза Сергій Парпуланський, з ініціативою перейменувати одну з вулиці у селі Делень на честь Героя виступили місцеві мешканці.

“За зверненням мешканців с.Делень підтримали проєкт перейменування вулиці Болгарська на честь захисника України – Миколи Панайотова, мешканця с. Делень, який загинув при захисті України, виконуючи службовий і громадянський обов’язок перед батьківщиною та українським народом”, – зауважив пан Парпуланський.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x