Арцизька громада в жалобі: на війні загинув гравець футбольного клубу “Делень” Микола Панайотов

0 коментарів 49599 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Дуже сумну звістку нещодавно повідомив тренер футбольного клубу Микола Ніколаєв. Талановитий футболіст був мешканцем села Делень, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Відомо, що Микола Панайотов нещодавно відзначив свій день народження – наприкінці вересня йому виповнився лише 31 рік… Загинув під час молодий та відважний хлопець під час наступальних дій на полі бою.

Загинув не просто воїн, не стало доброї, світлої людини, згас цілий Всесвіт“, – написав тренер футбольного клубу.

Щирого, серйозного та комунікабельного хлопця знали багато людей. Більш того, коли хлопець вступив до лав Збройних Сил України, чимало людей почали допомагати йому з придбанням необхідного на полі бою оснащення.

Останній наш діалог із Миколою Панайотовим (у його ДР). Сьогодні від новини ще не можу прийти до тями. Загинув під Бахмутом. Наш воїн та захисник. Віддав своє найдорожче та найдорожче заради мирного життя в Україні. Ми збирали на каску, броник, але це не вберегло його. Вічна пам’ять! Щирі співчуття рідним та близьким!“, – написав директор Арцизького хлібзаводу Олексій Куцарев в себе на сторінці, дізнавшись про жахливу новину.

Колектив «БІ» висловлює щирі та глибокі співчуття родині Героя. Про час та дату поховання Героя буде повідомлено додатково.

Арцизька громада в жалобі: на війні загинув гравець футбольного клубу "Делень" Микола Панайотов

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x