У ЦНАПі Арцизької міської ради надаватимуть послуги сервісного центру МВС

0 коментарів 13257 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Центрі надання адміністративних послуг Арциза незабаром громадяни матимуть змогу отримати адміністративні послуги сервісного центру ГСЦ МВС в Одеській області. Відповідний проект рішення прийняли депутати Арцизької міської ради під час засідання чергової сесії. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на офіційну сторінку міськради.


Згідно проекту, між Регіональним сервісним центром ГСЦ МВС в Одеській області, Миколаївській та Херсонській областях (філія ГСЦ МВС) та Арцизькою міською радою підписано узгоджене рішення про співпрацю у сфері надання адміністративних послуг, що належать до компетенції МВС.

Тож, у ЦНАПі Арцизької міської ради можна буде отримати найбільш затребувані послуги сервісного Центру МВС, а саме:

— з реєстрації, перереєстрації колісних транспортних засобів усіх категорій з видачею свідоцтва про реєстрацію та номерних знаків, зняття з обліку транспортного засобу з видачею облікової картки та номерних знаків для разових поїздок (для транспортних засобів, які відповідно до законодавства не підлягають огляду/експертному дослідженню, або на які подано підтвердні документи про його проведення, або якщо інформація про його проведення міститься в єдиній інформаційній системі МВС);
— з видачі свідоцтва про реєстрацію колісних транспортних засобів для виїзду за кордон;
— з видачі тимчасового реєстраційного талона на право керування транспортним засобом;
— з видачі нового посвідчення водія на право керування транспортними засобами замість втраченого або викраденого;
— з обміну посвідчення водія на право керування транспортними засобами (без складання іспитів);
— з виготовлення макетів індивідуальних номерних знаків транспортних засобів, які виготовляються на замовлення власників транспортних засобів, з видачею номерних знаків;
перезакріплення індивідуального номерного знака.

Для впровадження послуг у приміщенні ЦНАП необхідно встановити спеціальне обладнання, а також здійснити всі підготовчі процедури.

Відтак мешканці Арцизької та сусідніх громад зможуть отримувати послуги сервісного центру МВС безпосередньо у себе в громаді.

Розташований ЦНАП Арцизької міської ради за адресою: м. Арциз, вул. Свободи, 95А. Телефон для довідок: +38(04845) 3-11-75.

Нагадаємо, у грудні 2023 року стало відомо про закриття сервісного центру МВС  (раніше МРЕО – ред.) № 5145, що неабияк обурило не тільки мешканців Арцизу та Арцизької громади, але й громад колишніх Саратського, Татарбунарського та Арцизького районів, оскільки це відділення було “кущовим”.

Пізніше, депутати Болградської районної ради на пленарному засіданні підтримали звернення щодо сервісних центрів МВС в містах Болград та Арциз.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x