У Білгороді-Дністровському злетіла у кювет і перекинулася автівка: двоє людей потрапили до лікарні

0 коментарів 12123 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 7 квітня, приблизно о 9-й годині між селищем Прибережне та селом Шабо у Білгород-Дністровському районі сталася аварія, внаслідок якої постраждали двоє людей. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласне управління поліції.


Попередньо відомо, що 39-річний водій автомобіля «Ford Focus», об’їжджаючи перешкоду на дорозі, не впорався з керуванням, з’їхав з проїзної частини у кювет та перекинувся.

У салоні автівки разом з керманичем перебували троє його знайомих 35-ти та 39-ти років. Двоє з них травмувалися. Постраждалих госпіталізували до місцевої лікарні, де одному діагностували травму голови, переломи хребта та руки, а другому – множинні рани, садна та забої.

Перевірка водія на стан сп’яніння показала, що він був тверезим.

«До Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчі внесли відомості за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. В рамках провадження поліцейські помістили транспортний засіб на арештмайданчик і призначили низку експертиз. Слідство триває. Встановлюються повні обставини дорожньо-транспортної пригоди», – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x