Школярка з Кілійської громади стала переможницею Всеукраїнської учнівської олімпіади з румунської мови та літератури

0 коментарів 10449 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З 9 по 12 квітня 2024 року в Ужгороді відбувся IV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з румунської мови та літератури, у якому у складі команди Одеської області брали участь здобувачі освіти Дмитрівського ЗЗСО Кілійської міської ради: Муту Карина (9 клас), Гаврилюк Владислава (10 клас), Мойсей Міхаєла (11 клас). Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на публікацію Дмитрівської школи.


Як зазначається, вагомі здобутки в олімпіаді продемонстрували всі учасниці, але найкращий результат показала і була нагороджена дипломом І ступеня учениця 9 класу Муту Карина.

Високі здобутки дівчат були б неможливими без підтримки батьків та вчительки румунської мови та літератури Черновій В.М., яка доклала значних зусиль для підготовки зіркових переможців.

Всі учасники були нагороджені сертифікатами на відпочинок в Угорщині влітку 2024, а переможниця отримала в подарунок планшет.

“Молодці! Ми дуже пишаємося Вами та неймовірно щасливі, що маємо змогу працювати з такими здібними учнями й талановитими педагогами. Бажаємо й надалі гідно представляти рідний навчальний заклад, віри у свої сили, невичерпної енергії, упевненості у подальших конкурсних випробуваннях! Тож нехай перемога стане добрим мотиватором для участі в олімпіадному русі. Безумовно, шлях до перемоги є складним випробуванням, тому прагніть, досягайте, не втрачайте ніколи віри у себе. Зичимо й надалі творчих успіхів!”, – привітали школярок у Дмитрівському ЗЗСО.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x