На півдні Одещини митники присікли незаконний вивіз валюти на суму понад 3,8 мільйони гривень

0 коментарів 13527 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 17 квітня, одеські митники запобігли незаконному переміщенню валюти на суму понад 3,8 мільйони гривень. Відразу три факти недекларування валюти виявили в пунктах пропуску «Орлівка», «Старокозаче» та «Паланка», що на півдні Одещини. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на сторінку в Фейсбуці Одеської митниці.


Серед порушників митного законодавства громадяни України та Молдови, які, незважаючи на наявність понад 10 тис. євро, обирали «зелений коридор» та не декларували валютні кошти. При цьому гроші знаходилися без будь-яких ознак приховування серед особистих речей.

За виявленими фактами складено три протоколи про порушення митних правил за ознаками статті 471 Митного кодексу України.

Валютні кошти загальною сумою 49 тис. євро та 45 680 доларів США тимчасово вилучено. Сумарно за курсом Нацбанку України це майже 3 млн 855 тис. грн.

На півдні Одещини митники присікли незаконний вивіз валюти на суму понад 3,8 мільйони гривень

В Одеській митниці нагадали: законодавством передбачено, що фізична особа без декларування митному органу може ввозити в Україну та вивозити за її межі готівкову валюту у сумі, що не перевищує в еквіваленті 10 тис. євро.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x