Мешканців Одещини попереджають про чергове російське ІПСО під назвою “Ухилянт”

0 коментарів 11583 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ворог продовжує атакувати інформаційний простір України – останнім часом в інтернеті розганяється нове ІПСО від росіян. На відео нібито українські чоловіки фільмують себе за кордоном на відпочинку та називають себе “ухилянтами”. Також розповсюджуються нібито “народні” пісні, в текстах яких вихваляють “ухилянтів”. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Одеський обласний ТЦК та СП.


Як зазначають спеціалісти, мета такої ворожої операції – це розколоти суспільство, коли з одного боку є “оборонці”, а з іншого – “ухилянти”. Таким чином окупанти хочуть зірвати мобілізацію, збільшити напругу в суспільстві через внутрішнє протистояння.

Тому населенню вкотре нагадують про важливість дотримання інформаційної гігієни. Не треба підтримувати ворожі наративи, лайкаючи, переглядаючи та поширюючи подібний контент.

Закликаємо усіх критично ставитися до інформації, яка надходить з анонімних джерел, і завжди памʼятати, що можливістю жити і зокрема споживати різноманітний контент у соцмережах ми завдячуємо лише Оборонцям України“, – підкреслили у Службі звʼязків з громадськістю Одеського обласного ТЦК та СП.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x