Громада Ізмаїльського району долучається до акції «Я тут, щоб врятувати довкілля»

0 коментарів 11934 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


«Здай макулатуру – допоможи Збройним Силам України!», ─ з таким гаслом звернулись до мешканців Саф’янівської громади, яка підтримала безпекову ініціативу поліцейських офіцерів громади «Я тут, щоб врятувати довкілля» та розпочинає збір макулатури. Про це, із посиланням на громаду, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Акція проходить в рамках Дня довкілля, який відзначається у всьому світі 20 квітня. У Саф’янівській громаді розпочинають збір макулатури, зокрема  російськомовної літератури, з метою подальшої її переробки.

Як зазначили у сільській раді, кошти з реалізації макулатури будуть спрямовані на закупівлю необхідної допомоги для військовослужбовців Збройних Сил України.

«Пропонуємо мешканцям громади не тільки захистити навколишнє середовище, а й допомогти українським захисникам в боротьбі з російським ворогом!», ─ звернулись до жителів у громаді.

Усі, хто має бажання долучитися до акції, можуть принести макулатуру до будівлі старостинського округу свого села з 19 квітня по 3 травня поточного року.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x