5 причин почати самостійне вивчення англійської мови 

0 коментарів 7155 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Самостійне навчання має купу переваг над заняттями з викладачем. Якщо ви не впевнені, що такий формат підійде саме вам, тоді варто просто спробувати. А ми розповімо, чому опановувати англійську самостійно – це гарний вибір для будь-якої людини, та де знайти якісні навчальні матеріали для ефективного вивчення іноземної мови.


Чому вчити англійську мову самостійно – це чудовий вибір

Вчити англійську без викладача може бути складно, проте такий підхід має безліч переваг:

1. Навчання за власними інтересами. Коли прийдете на курс англійської, будете навчатися виключно за підручниками, пропонованими мовною школою та викладачем. Тому ніхто не гарантує, що набір лексики та теми будуть цікавими саме вам. Навчаючись самостійно, ви отримаєте змогу обирати, яку лексику вивчати. Повноцінні курси, за якими можна вчити англійську самостійно, можна знайти на цьому сайті – тут представлені сотні різних тем, список яких оновлюється щомісяця.

2. Персональний навчальний графік. Великою складністю для багатьох студентів мовних шкіл є необхідність підлаштовуватися під графік занять з англійської. Проте ця необхідність автоматично відпадає, коли ви починаєте навчатися самостійно – коли випадає вільна хвилина, ви можете відкрити сайт з онлайн-заняттями та вчити нові слова просто відпочиваючи у ванні.

3. Розвиток позитивних особистісних рис. Вчити англійську без сторонньої допомоги може бути важко, особливо на початках. Бо потрібно докладати немало сили волі, аби щодня сідати за підручник та заглиблюватися у складну граматику англійської мови. Проте варто дати собі трохи часу, і ви зможете сформувати такі корисні якості, як самоорганізація та критичне мислення.

Вчити англійську вдома може бути комфортніше та ефективніше, аніж у мовній школі

  1. Власний темп. Якщо ви пішли з останніх курсів англійської через те, що не встигали за темпом усієї групи, тоді варто спробувати вчитися самостійно. У такому разі ви зможете приділяти більше часу тим темам, які є для вас складнішими та не соромитися свого повільного темпу.
  2. Економія грошей. Навіть якщо приймете рішення придбати онлайн-курси для самостійного вивчення, це буде коштувати значно менше, аніж звичайний мовний курс з англійської. Також зекономите гроші, які інші студенти витрачають на дорогу, перекуси та каву.

Де взяти підручники та інші навчальні матеріали

Якщо плануєте навчатися самостійно, так само самостійно доведеться шукати підручники. Звичайно, можна вивчати англійську і за допомогою фільмів, однак цей процес може виявитися значно довшим та не обов’язково дасть потрібний результат саме вам. Тому радимо обрати для себе курси англійської мови онлайн для самостійного вивчення, які можна знайти за посиланням, а деякі навіть безоплатно протестувати. 

Перевага курсів полягає у тому, що вони допомагають з організацією навчального процесу, розділяючи ваш час на опрацювання теорії та практику з виконанням вправ. Так ви будете не просто знайомитися з новими словами чи граматичними правилами, а насправді вивчати їх. Також пам’ятайте, що ви можете вибирати курси з англійської не на загальні теми, за власними інтересами, що значно підвищує мотивацію до навчання.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x