На завербованого спецслужбами рф одесита-зрадника чекає довгий тюремний строк

0 коментарів 10692 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Мешканця Одеси, який передавав ворогу дані про дислокацію та переміщення артилерійських підрозділів та бронетехніки ЗСУ, засуджено до 15 років за ґратами з конфіскацією майна. Його визнано винним у державній зраді за ч. 2 ст. 111 КК України. Про це, посилаючись на обласну прокуратуру, повідомляє «Бессарабія INFORM».


У суді було доведено, що після початку повномасштабного вторгнення засуджений був завербований представником спецслужб рф для проведення розвідувально-підривної діяльності в регіоні.

Поплічник ворога збирав розвіддані про місця дислокації підрозділів ЗСУ та пересування бронетехніки територією Одещини. Ще одним завданням було виявлення артилерійських підрозділів ЗСУ поблизу південного фронту.

«Правоохоронці затримали агента у червні 2022 року під час виконання чергового завдання ворога. Під час обшуку вилучили мобільний телефон з доказами злочинної діяльності. На вирок суду засуджений очікував під вартою. Досудове розслідування здійснювали слідчі Управління СБУ в Одеській області», ─ йдеться у повідомленні прокуратури.

На завербованого спецслужбами рф одесита-зрадника чекає довгий тюремний строк

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x