В Одесі підліток кинувся з ножем на перехожого за зауваження

0 коментарів 15552 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Жителю Одеси, 15-річному підлітку, загрожує ув’язнення за спричинення тяжких тілесних ушкоджень співмістянину. Юнаку повідомили  про підозру, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Подія сталася вчора ввечері на Адміральському проспекті. До поліції звернулись очевидці.

Правоохоронці, прибувши на місце події, встановили, що чоловік прогулювався із собакою та зробив зауваження підліткам, які підняли галас на дитячому майданчику. Одному з юнаків це не сподобалось, і він почав сперечатись з перехожим.

Між чоловіком та хлопцем розпочалась штовханина. Під час сварки юнак дістав ніж та наніс ним декілька  ударів в груди опонента. Після скоєного правопорушник втік, а знаряддя злочину викинув по дорозі.

Потерпілого госпіталізували до медичного закладу з трьома проникаючими колото-різаними ранами задньої та передньої поверхні грудної клітки. Нині його життю нічого не загрожує.

Особу підлітка правоохоронці встановили у той же вечір і знайшли викинутий ним ніж, який скерували на експертизу.

«Зібравши достатньо доказів, ми повідомили юнакові про підозру у заподіянні умисних тяжких тілесних ушкоджень, тобто умисних тілесних ушкоджень, небезпечних для життя потерпілого в момент заподіяння. Згідно із санкцією ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, за цей злочин передбачене покарання від пʼяти до восьми років увʼязнення. Хлопець вже досяг віку, з якого настає кримінальна відповідальність за цей злочин, тому  відповідатиме за свої дії. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Слідство триває під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури міста Одеси», – повідомив слідчий Одеського районного управління поліції № 1 Андрій Шелеп.

В Одесі підліток кинувся з ножем на перехожого за зауваження

В Одесі підліток кинувся з ножем на перехожого за зауваження

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x