В Болградську районну лікарню доставили комп’ютерний томограф: подробиці

0 коментарів 18387 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора до КНП «Болградська районна центральна лікарня» Болградської міської ради було доставлено довгоочікуване обладнання – комп’ютерний томограф, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Про це розповів заступник голови Одеської обласної ради Вадим Шкарівський, який на минулому тижні побував з робочим візитом в Болграді.

«Спільними зусиллями керівництва Одеської обласної державної адміністрації та Одеської обласної ради нам нарешті вдалось вирішити вкрай важливе питання відсутності томографа в КНП «Болградська центральна районна лікарня». Це дуже важливе питання, оскільки сьогодні жителі району вимушені їздити за сотні кілометрів до інших лікарень області для проведення діагностики захворювань за допомогою комп’ютерної томографії», – зазначив заступник очільника Одеської обласної ради.

Найближчим часом розпочнуться роботи зі встановлення нового обладнання у Болградській ЦРЛ.

Нагадаємо, наприкінці лютого під час засідання постійної комісії Одеської обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики депутати погодили передачу комп’ютерного томографа до Болградської районної лікарні.

Також відповідне рішення було ухвалене 1 березня на черговій сесії Одеської обласної ради.

Додамо, кошти на придбання комп’ютерного томографа Optima CT520 були виділені з обласного бюджету. Його вартість становить 18 642 990, 65 грн без ПДВ.

В Болградську районну лікарню доставили комп’ютерний томограф: подробиці В Болградську районну лікарню доставили комп’ютерний томограф: подробиці В Болградську районну лікарню доставили комп’ютерний томограф: подробиці

Фото зі сторінки Вадима Шкарівського в Facebook

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x