В Аккермані продовжать роботу пересувного мамографу ще на місяць

0 коментарів 10287 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Білгороді-Дністровському проведення безоплатних профілактичних мамографічних обстежень в лікарні Білгорода-Дністровського продовжено ще на місяць. Про це розповів мер міста Віталій Граждан, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Міський голова підкреслив, що завдяки попередній домовленості з Департаментом охорони здоров’я Одеської обласної державної (військової) адміністрації та враховуючи важливість проходження профілактичних обстежень, пересувний мамографічний кабінет працюватиме в лікарні по вул. Свято-Георгіївська, 4 ще й впродовж квітня.

Також мер повідомив, що алгоритм проходження профілактичного мамографічного обстеження залишився тим самим. Для проведення обстеження мешканкам міста та району необхідно звернутись до свого сімейного лікаря або в реєстратуру поліклініки. Після звернення буде визначено дату та час проходження обстеження та надано направлення для його проходження.

У разі виникнення питань щодо проходження обстеження, для консультації можна звертатись за номером телефону (04849)27227.

«Профілактичні мамографічні обстеження є дуже важливими для попередження або вчасного виявлення захворювань та патологій. Піклуйтесь про своє здоров’я та будьте здорові, шановні Аккерманці!», ─ зазначив Віталій Граждан.

Нагадаємо, у Білгороді-Дністровському пересувний цифровий мамограф розпочав свою роботу ще на початку лютого поточного року.

В Аккермані продовжать роботу пересувного мамографу ще на місяць

В Аккермані продовжать роботу пересувного мамографу ще на місяць

 

 

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x