Сьогодні ворог в черговий раз атакував Одещину дронами-камікадзе

0 коментарів 14634 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У ніч на 31 бережня, відбулася чергова атака ворога на південні регіони, застосовуючи дрони-камікадзе та різноманітні види ракет. Російські війська направили декілька хвиль шахедів по територіям Одещини та Херсонщини. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Сили оборони Півдня.


Енергетична інфраструктура Одещини та агропромислові потужності Херсонщини опинилися під прицілом ворога.

Близько двох годин тривала напружена бойова робота сил ППО, які успішно забезпечили збиття всіх восьми дронів, що нападали на Одещину. Однак, наслідком падіння уламків одного зі збитих шахедів стало загорання на одному з енергетичних об’єктів області, що призвело до тимчасового знеструмлення декількох населених пунктів. Пожежу вдалося швидко ліквідувати, обійшлося без жертв.

У той же час, в регіоні Херсонщини під час дронової атаки російські сили застосували балістику та керовану авіаційну ракету, спрямовані на законсервоване агропідприємство. На щастя, теж обійшлося без жертв.

Зараз ведуться відновлювальні роботи на територіях, пошкоджених під час атаки, та зміцнюються заходи безпеки для захисту цивільного населення від подібних загроз у майбутньому.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x