Ще в одного освітнього закладу Болградської громади з’явиться укриття

0 коментарів 16821 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Найближчим часом на території Болградського центру дитячої та юнацької творчості Болградської міської ради повинен розпочатися капітальний ремонт підвалу під споруду найпростішого укриття, якого у цього закладу позашкільної освіти не було з початку війни в Україні. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


Зазначимо, ремонт підвалу Болградського ЦДЮТ обійдеться бюджету громади в 1 467 256 гривень. Згідно з тендерною документацією, виконувати його буде ФОП Замфіров Петро Петрович, з яким замовник робіт – відділ освіти Болградської міської ради – уклав договір від 15 березня 2024 року.

Таким чином підрядник погодився в термін до 30 червня 2024 року виконати демонтажні роботи, улаштувати перегородки, відремонтувати стелю, стіну, підлогу, встановити вентиляцію, провести роботи з електроосвітлення та електропостачання.

«Наразі ми очікуємо дозвіл від прикордонної служби на те, щоб бригада ремонтників з Арцизу приїхала в Болград і розпочала ремонтні роботи. Адже наявність укриття на території Центру дитячої та юнацької творчості дозволить цьому закладу прийняти більшу кількість дітей громади, що бажають здобувати позашкільну освіту. Взагалі був ризик того, що цей заклад повинен буде перейти на дистанційну форму роботи. І лише завдяки тому, що вихованців ЦДЮТ під час тривоги погодився приймати сусідній заклад – Болградський ліцей №2, Центр продовжує роботу в очному режимі, але з меншою кількістю дітей», – розповіла очільниця відділу освіти Болградської міської ради Ірина Гончарова.

Додамо, на сьогодні більшість освітніх закладів Болградської громади мають укриття, за винятком зазначеного Центру та Табаківськоо ліцею, де ще продовжується будівництво захисної споруди, що було розпочато торік.

Ще в одного освітнього закладу Болградської громади з’явиться укриття

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x