Самоурядовці Болградської міської ради знову перерахували свій одноденний заробіток на допомогу морпіхам

0 коментарів 23409 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Керівництво та працівники Болградської міської ради в чергове перерахували свій одноденний заробіток на підтримку військовослужбовців 88-го батальйону морської піхоти, який до війни дислокувався на території Болграда, а зараз боронить рідну Україну у самих пекельних точках. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


Як стало відомо, з заробітної плати за березень буде перераховано 39 тис. 839 грн, з яких працівниками апарата Болградської міської ради – 28 тис. 192 грн та ще 11 тис. 647 грн – представниками п’яті структурних підрозділів на рахунок Благодійного фонду «Ліга добрих справ ЮА» – для закупівлі необхідного для морпіхів.

«Вважаю це нашім громадянським обов’язком. Водночас дякую тим нашим працівникам, хто вже зробив перерахування», – зазначив Болградський міський голова Сергій Димитрієв.

Нагадаємо, це вже не перша така фінансова допомога захисникам з боку представників органу місцевого самоврядування Болградської громади. І щомісячна, упродовж року, з боку Болградського міського голови Сергія Димитрієва, його першого заступника Андрія Гарвалова та старости сіла Владичень Болградської громади Марії Ігнатової.

Так, напередодні 2024 року працівники апарату Болградської міської ради разом з Болградським міським головою перерахували 33 тис. 828 грн.

Також в цьому році Болградська міська рада передала вже другу субвенцію обласному бюджету на підтримку військових у розмірі 2 млн грн.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x