В Одесі під завалами знайшли ще двох дітей (оновлено)

0 коментарів 43875 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 3 березня, о 18:50 очільник Одеської ОДА Олег Кіпер повідомив, що під завали знайшли тіло ще однієї загиблої дитини. Хлопчику Сергійку було усього 10 років. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Станом на дану годину це вже 11 жертва страшного влучання російського дрона у жилу багатоповерхівку у ніч 2 березня. І четверта дитина, життя якої обірвав “руській мір”…

На цей час відомо про 11 загиблих, із них четверо дітей: окрім 10-річного Сергійка загинув Марк, якому ще не виповнилося навіть трьох років, Єлизавета, вісім місяців, і Тимофій, чотири місяці.

За попередньою інформацією, загиблий хлопчик з родини військових, які також не вижили внаслідок удару: Олег та Тетяна Кравець. Вони познайомились на службі, згодом жінка звільнилась, щоб доглядати новонароджену дитину. Померла донька Ліза була єдиною спільною дитиною подружжя. 29 лютого їй виповнилось лише 8 місяців. Тетяна мала ще двох дітей від попереднього шлюбу: 10-річного Сергія та 8-річну Злату. Дівчинка – остання, доля якої з цієї родини досі невідома.

Усім іншим постраждалим надається необхідна допомога. Пʼятьох людей вдалося врятувати. Відомо, що під завалами ще можуть перебувати діти. Роботи з пошуку триватимуть, поки не буде зʼясована доля всіх, хто був у будинку.

Також кілька годин тому Кіпер повідомив, що жінка, яка постраждала внаслідок попередньої російської дронової атаки 23 лютого сьогодні, на жаль, померла у лікарні. Весь період перебування у медзакладі стан пораненої залишався вкрай важким – критичним, вона перебувала у блоці інтенсивної терапії опікового профілю. Лікарі робили все можливе і неможливе… Одеситці був 61 рік.

Оновлено: 19:18 – рятувальники знайшли тіло 8-річної Злати… Боляче дихати…

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x