На Одещині засудили ворожу інформаторку, яка «зливала» ворогу позиції українських захисників

0 коментарів 15984 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


До 8 років за ґратами засуджено інформаторку з Чорноморська, яка «зливала» ворогу позиції українських захисників. Суд визнав поплічницю ворога винною у несанкціонованому поширенні представникам держави-агресора інформації про розташування Збройних Сил України за ч. 3 ст. 114-2 КК України. Про це, із посиланням на обласну прокуратуру, повідомляє «Бессарабія INFORM».


В суді довели, що з липня по серпень 2023 року засуджена передавала співробітнику розвідки рф інформацію про дислокацію сил та засобів української армії на території Чорноморська.

Також вона повідомляла про наявність військовослужбовців в окремих адміністративних будівлях на території Одещини. До того ж, інформаторка  відстежувала переміщення у повітряному просторі області військових літаків ЗСУ.

Після збору таких даних зрадниця надсилала їх через месенджер Telegram разом із позначками на скріншотах «Google Maps». Таким чином зловмисниця передала окупантам електронні координати щонайменше дев’яти військових об’єктів.

Жінку затримали у серпні минулого року на етапі підготовки до чергової передачі ворогу зібраних розвідданих. У судовому засіданні вона визнала свою вину.

На Одещині засудили ворожу інформаторку, яка «зливала» ворогу позиції українських захисників

 

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x