В Арцизі комунальники під час обрізки дерев пошкодили проїжджаючу поруч машину

0 коментарів 13311 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


До редакції “Бессарабії INFORM” звернулася мешканка міста Арциз, яка через професійну недбалість та нехтування технікою безпеки зі сторони працівників КП “Благоустрій” зазнала збитків. Під час руху на її автівку впала гілка, яку за мить до цього спиляли комунальники. Детальніше про подію читайте в матеріалі.


Подія сталась вдень 18 березня. Марині подзвонили зі школи та повідомили, що її син перебуває у кабінеті шкільної медичної сестри через погане самопочуття, відпустити додому дитину в такому стані працівники школи не могли, тому Марина мала забрати сина особисто.

“Виїжджаючи з вулиці Фоменка на вулицю 28 червня, я зупинилася, щоб пропустити транспортні засоби, які рухалися головною дорогою. Ліворуч від мене стояли двоє чоловіків без жодних пізнавальних знаків на одязі. Зненацька на мою машину падає велика гілка, накриваючи її. Я включила аварійну сигналізацію та вийшла з авто, намагаючись зрозуміти, що взагалі відбувається. Коли до мене звернулися чоловіки та почали казати: “Вибачте, що так сталося, але нічого страшного, зараз заберемо, та поїдете”, я зрозуміла, що це працівники “Благоустрою”. Я була шокована, але поспішала до своєї дитини, яка тим часом потребувала медичної допомоги, тому часу оговтатися та розбиратися з цим питанням не мала зовсім”, – повідомляє Марина.

Оскільки на автомобілі було багато сухого листя, гілок та іншого сміття, яке налипало на мокре лобове скло та кришу авто, жінка не одразу помітила пошкодження, але, як виявилося вони, є. Зараз співробітники комунального підприємства розводять руками та кажуть, що нічого довести не вийде.

В Арцизі комунальники під час обрізки дерев пошкодили проїжджаючу поруч машину

В Арцизі комунальники під час обрізки дерев пошкодили проїжджаючу поруч машину

“Але ж ця недбалість могла коштувати не лише заміни лобового скла, а й життя перехожим, адже жодного відокремлення потенційно небезпечної для пересування ділянки або пізнавальних знаків (конусів, стрічок, дорожніх знаків) не було”, – зазначила потерпіла.

З приводу інциденту ми звернулися до директора комунального підприємства “Благоустрій”, який зауважив, що потерпілі не зверталися до нього, та про ситуацію він довідався з соціальних мереж.

В Арцизі комунальники під час обрізки дерев пошкодили проїжджаючу поруч машину

“Я не маю нічого проти того, щоб провести з цього приводу розслідування. Можемо зробити експертизу, щоб дізнатися, внаслідок чого з’явилися сколи на лобовому склі, адже, роздивляючись фото (бо наживо я їх не бачив), можна припустити, що вони з’явилися при попаданні камінців, а не гілки, яка пройшла дотично. Працівники ввіреного мені підприємства під час інциденту виконували свою роботу, тому потерпілі мали звернутися до підприємства, або ж до поліції, і ми вирішували б це питання згідно з законом”, – зауважив пан Анатолій.

З приводу форми працівників та пізнавальних знаків директор запевнив, що транспорт підприємства устаткований спеціальними конусами та, зі слів працівників, вони були встановлені біля транспорту підприємства, а працівник був в жилетці. Лише водій не був вдягнений в спецодяг.

“Мене не було на місці проведення робіт в той час, тому я лише можу апелювати показами моїх робітників, і якщо іншого не доведено, то і карати працівників мені немає за що”, – додав керівник “Благоустрою”.

Зі слів потерпілої, до директора вона не зверталася, адже хотіла розв’язати питання мирно з винуватцями, тобто безпосередньо з робітниками, але тепер розмова з очільником комунального підприємства неминуча. “Бессарабія INFORM” буде і надалі слідкувати за розвитком подій.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x