Мешканцям Болградської громади нагадали про порядок збирання та вивезення великогабаритних відходів, а також назвали вартість послуги

0 коментарів 11880 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


З настанням весни, коли народ активно долучається до наведення порядку на власних городах та подвір’ях, адміністрація комунального підприємства «Горводоканал» Болградської міської ради вирішила нагадати мешканцям громади про порядок збирання та вивезення різного за походженням сміття. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM» з посиланням на Болградську міську раду.


Зазначимо, свого часу усі мешканці Болградської громади, які уклали договір на послугу вивезення твердих побутових відходів з комунальним підприємством та погасили заборгованість, отримали індивідуальні контейнери.

Але ще у лютому поряд з такими контейнерами часто можна було бачити купи сухих гілок, виноградної лози, листя та іншого сміття непобутового походження, яке працівники КП «Горводоканал» не вивозять.

Комунальне підприємство вирішило пояснити, що з цим робити.

«Перше, на що звертаємо увагу, – на міське сміттєзвалище звозяться відходи виключно побутового походження. Для того, щоб було вивезено великогабаритне сміття, до якого належать будівельні відходи, гілки, листя, мешканці громади мають зателефонувати до КП «Горводоканал» та замовити окремий спецтранспорт для цього. Щоб уникнути спалахів, такі відходи звозяться до міських ярів, де закопуються. Згідно з тарифом, затвердженим рішенням виконкому Болградської міської ради, послуга з вивезення великогабаритного сміття коштуватиме мешканцям громади з розрахунку 80 грн за один кубічний метр.

Сплатити цю послугу можна безпосередньо в касі «Горводоканалу», або дочекатися квитанції, яка буде доставлена на початку наступного місяця разом з квитанцією для сплати за комунальні послуги. Замовити послугу та дізнатися додаткову інформацію можна за телефоном 093 002 7353.

Сподіваємося на розуміння!», – говориться в повідомленні, опублікованому на офіційному сайті Болградської міської ради.

Нагадаємо, наприкінці минулого року в Болградській громаді було встановлено перші майданчики для роздільного збору скла, паперу та пластику, а вже минулого місяця комунальне підприємство почало на цьому заробляти.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x