Мати залишила вдома одного: в Одесі на пожежі через пустощі з вогнем серйозно постраждав 4-річний хлопчик

0 коментарів 17280 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора ввечері в одній з квартир у багатоповерхівці на вулиці Академіка Заболотного в Одесі сталася пожежа, внаслідок якої постраждав чотирьохрічний хлопчик. Медики госпіталізували хлопчика до лікарні з термічними опіками тіла та дихальних шляхів. Він у важкому стані. За злісне невиконання батьківських обов’язків до відповідальності притягнуть матір дитини. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласне управління поліції.


Про пожежу та травмування малюка до поліції та ДСНС повідомили небайдужі місцеві мешканці, які також викликали швидку допомогу на місце події.

Як з’ясувалося, приблизно за годину до пожежі мати залишила маленького сина самого вдома за переглядом мультфільмів, а сама пішла до крамниці. Через деякий час вона з вулиці помітила у вікні квартири полум’я та дим, повернувшись додому, забрала дитину з палаючої оселі та вибігла на вулицю.

Попередньо, пожежа настала в результаті дитячих пустощів з вогнем. Точна причина виникнення пожежі буде встановлена за результатами експертизи.

Слідчі територіального підрозділу поліції розпочали провадження за статтею 166 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується злісне невиконання батьками обов’язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки. За скоєне жінці загрожує обмеження або позбавлення волі від двох до пʼяти років.

Слідство триває під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси.

Правоохоронці закликають батьків не залишати маленьких дітей без нагляду і тримати сірники, запальнички та інші легкозаймисті предмети та речовини у недоступному для них місці.

Мати залишила вдома одного: в Одесі на пожежі через пустощі з вогнем серйозно постраждав 4-річний хлопчик

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x