Ізмаїльські прикордонники викрили чергових ухилянтів – затримано організатора та посібника

0 коментарів 17793 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Прикордонники Ізмаїльського загону успішно завадили діяльності злочинної групи, що займалась незаконним переправленням осіб через державний кордон до Румунії. Операція затримання відбулась одночасно на двох локаціях – на узбережжі річки Дунай, поблизу острова Кислицький, та в одному з населених пунктів прикордоння. Про це, з посиланням Південне регіональне управління держприкордонслужби, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


За даними владних органів, під час спецоперації організатора злочинного угруповання затримали на гарячому, коли той намагався переправити на гумовому човні через Дунай двох чоловіків призовного віку. Посібника також було затримано під час отримання коштів за надані незаконні послуги.

Кожен клієнт, який користувався послугами злочинців, згідно з інформацією правоохоронців, сплачував за переправлення 2 тисячі доларів США.

Операція з ліквідації цього злочинного каналу відбувалась у співпраці зі співробітниками Одеського відділу поліції за процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури.

Кримінальне провадження порушено за частиною 3 статті 332 Кримінального кодексу України “Незаконне переправлення осіб через державний кордон України”.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x