Держрибагентство оголосило повторні аукціони на промисловий вилов риби на річках Дунай та Дністер, а також у Дністровському лимані

0 коментарів 13905 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Україна готується до нових аукціонів на промисловий вилов риби в акваторії річки Дунай та нижче по Дністру та Дністровському лимані. Держрибагентство опублікувало оголошення про проведення цих аукціонів у 2024 році в електронній торговій системі Prozorro. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Згідно з оголошенням, розігрування лотів відбудеться 15 березня 2024 року. Планується розіграти 9 лотів на промисловий вилов риби в річці Дунай, а також 2 лоти нижче по Дністру та Дністровському лиману. Також вказано, що мінімальна початкова ціна продажу лоту становить майже 133 тисячі гривень (без урахування ПДВ). Учасники аукціону повинні врахувати, що розмір мінімального кроку підвищення ціни складає 1 329,84 грн.

Суб’єкти господарювання, які мають намір рибалити у промислових масштабах і вже задекларували свої права на це, зможуть подати заявки на участь в аукціонах до 20 години 14 березня 2024 року. Для участі необхідно подати відповідну електронну декларацію.

Детальну інформацію про лоти, дати проведення аукціонів, стартові ціни лотів, розміри гарантійних внесків, обсяги та види водних біоресурсів, знаряддя лову тощо можна переглянути за посиланням.

З документами, необхідними для участі в аукціонах на промисловий вилов риби, можна ознайомитися тут.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x