Бізнес не пішов: житель Ізмаїльщини попався на спробі переправлення ухилянтів у Молдову

0 коментарів 11961 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Правоохоронці викрили 55-річного жителя Ізмаїльського району, який підшукував чоловіків призовного віку, котрі бажали нелегально виїхати до Молдови. Зловмисника затримали “на гарячому” під час передачі траншу за послуги. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласне управління поліції та Південне регіональне управління ДПСУ.


Як зазначається, знайшовши «клієнта», зловмисник за 3500 доларів обіцяв надати ухилянту піший маршрут до Молдови та виготовити довідку про його працевлаштування на підприємстві Ізмаїльщини, яке займається пасажирськими перевезеннями. Довідка мала стати підставою для безперешкодного проїзду пунктів пропуску транзитної ділянки дороги.

26-річний чоловік погодився та віддав 200 доларів завдатку і копії документів на виготовлення підробки.

Коли все було готове, ухилянт приїхав з Одеси до свого провідника в Ізмаїл, скориставшись наданою йому довідкою, і вони разом рушили в узгодженому напрямку.

У місті Рені зловмисник отримав від свого пасажира решту грошей – 3300 доларів, після чого правоохоронці його затримали.

Завдяки спільним діям прикордонників та поліцейських переправника затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі йому оголошено про підозру за вчинення злочину, передбаченого ч.3 ст. 332 ККУ (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі понад 900 тис. грн.

Кошти вилучено встановленим порядком.

Бізнес не пішов: житель Ізмаїльщини попався на спробі переправлення ухилянтів у Молдову

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x