ЗСУ знищили одразу три російських літаки: подробиці

0 коментарів 20277 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У суботу, 17 лютого, Повітряні сили ЗСУ знищили два російських винищувачі-бомбардувальники Су-34 та винищувач Су-35, які протягом останніх днів атакували позиції українських захисників, зокрема й на Авдіївському напрямку.


Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомив, що сьогодні російські винищувачі були збиті під час спроби ворога завдати ударів керованими авіабомбами по позиціях наших військ.

В ефірі національного телемарафону речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат назвав ураження російських літаків “дуже гарним знаком”.

“Літаки Су-34 і Су-35 протягом останніх днів закидали [позиції ЗСУ] керованими авіабомбами, зокрема Авдіївський плацдарм та на інших напрямках”, – зазначив він.

За словами речника Повітряних сил, знищення одразу трьох літаків посилить позиції наших сухопутних військ.

Своєю чергою, командувач Повітряними силами Микола Олещук розкрив деталі знищення трьох бортів російських Су.

Поки в РФ запевняють, що “втрат нема”, Олещук нагадав, що знищено Су-35С – одномісний літак та два Су-34 – двомісні.

«На Расии, як завжди, «потєрь нєт». Нагадаю, що Су-35С – одномісний літак, Су-34 – двомісні. За радіоперехопленням, одного пілота знайшли, інших – «іщут»! Щось тут не сходиться, чи не так? Є така міжнародна супутникова пошуково-рятувальна система – Коспас-Сарсат (Cospas-Sarsat). При аваріях, вона сповіщає про місцеперебування персональних радіобуїв пілотів. Як бачимо, система робоча! На фото – спрацювало аж чотири Cospas-Sarsat (точки на карті) – шукайте «братьев» у цих районах! Не дякуйте!» – наголосив Олещук.

ЗСУ знищили одразу три російських літаки: подробиці

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x