Валентинка від Нацбанку: в обіг введено пам’ятну монету “Кохання”

0 коментарів 18387 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Україна відзначає День закоханих з особливим відчуттям цього року, завдяки введенню в обіг пам’ятної монети “Кохання” Національним банком України. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на НБУ. 


Пам’ятна монета “Кохання”, номіналом 5 гривень, виготовлена з нейзильберу, представляє собою витончений символ любові та романтики. Її дизайн уособлює велич і силу почуття, що об’єднує серця усіх закоханих. З одного боку монети вишукано виконано стилізовану троянду у формі серця, пелюстки якої складаються зі слова “кохання”, написаного найпоширенішими мовами світу. З іншого боку – символічне зображення серця, від якого рівномірно розходяться хвилі, виражаючи нескінченність і вічність кохання.

Тираж цієї пам’ятної монети обмежений та складає до 50 000 штук, що робить її додатково цінною для колекціонерів та всіх, хто цінує символіку кохання. З приходом Дня закоханих, ця монета стане особливим подарунком для усіх, хто бажає висловити свої почуття унікальним способом.

Придбати пам’ятну монету “Кохання” можна починаючи з 14 лютого 2024 року в інтернет-магазині Національного банку України, а згодом – у банків-дистриб’юторів по всій країні.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x