Під колеса “Chery” потрапила 14-річна дівчина – чергова ДТП у Білгород-Дністровському районі

0 коментарів 18711 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 13 грудня, приблизно о 18 годині в одному з сіл Лиманської територіальної громади сталася дорожньо-транспортна пригода, яка призвела до травмування молодої дівчини. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на ГУНП.


За попередньою інформацією, кермувальниця автомобіля «Chery» наїхала на 14-річну місцеву дівчину, яка вийшла з автобуса і почала перебігати дорогу у невстановленому місці. Навіть попри те, що водійка застосувала екстрене гальмування, вона не змогла уникнути наїзду на дитину. Після події автівка з’їхала в кювет та врізалася у дерево.

Власноруч доправивши потерпілу до місцевої лікарні, жінка, яка керувала автомобілем, допомогла госпіталізувати дівчину, яка отримала травми голови та забій попереку.

Правоохоронці перевірили водійку на предмет наявності сп’яніння, і результат виявився негативним – вона була твереза. Зараз триває розгляд внесення інформації про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило середньої тяжкості тілесне ушкодження потерпілому), яке карається штрафом, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років.

Т.в.о. начальника відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць повідомив, що правоохоронці активно встановлюють повні обставини автопригоди.

Поліцейські закликають всіх учасників дорожнього руху дотримуватися правил, а водіїв і пішоходів бути особливо обережними. Перетинати дорогу варто виключно по пішохідному переходу, а водіям слід бути уважними за кермом. Також рекомендується пішоходам використовувати світлоповертальні елементи, особливо в темну пору доби.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x