Сила і краса: 16-17 лютого в Ізмаїлі відбудуться відкриття фотовиставки та благодійний вечір на підтримку захисників

0 коментарів 10935 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За ініціативою громадських організацій “Незламні Жінки України”, ЦСКТ “Гармонія” та ЖКЛ “Сила Жінок”, у співпраці з готельно-ресторанним комплексом “Бессарабія”, 16 лютого у місті Ізмаїлі відбудеться відкриття фотовиставки в приміщенні ОЦЕВ, а 17 лютого відбудеться благодійний вечір, де кожен охочий матиме можливість долучитися до підтримки наших захисників та взяти участь у благодійній акції. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Наше місто приєдналося до благодійного фотопроєкту, який було започатковано в ряді міст країн Європи (Швеції, Німеччині, Польщі, Нідерландах) та України (Києві, Полтаві, Одесі). Метою є популяризація української жінки та демонстрація краси та сили українських жінок на міжнародному рівні. Проєкт також ставить за мету збір коштів на потреби ЗСУ та привернення уваги світової громадськості до необхідності підтримки в умовах воєнного конфлікту. Крім того, вшановує пам’ять Героїв-захисників.

Сила і краса: 16-17 лютого в Ізмаїлі відбудуться відкриття фотовиставки та благодійний вечір на підтримку захисників

Ця програма передбачає презентацію фотоісторій українок, які зробили значний внесок у різних сферах суспільного життя. У проєкті беруть участь жінки різного фаху та соціального статусу – від захисниць і волонтерок до громадських та культурних діячок, благодійниць та військовослужбовців. Серед учасниць є і дружини, і матері, які зі свого боку вносять величезний вклад у підтримку та розвиток українського суспільства. На виставці, яка відбудеться о 15.00 16 лютого, будуть присутні організатори, які доступно розкажуть про історію та мету проєкту. Гостей також порадують виступи виконавців, які переїхали сюди через війну та вже адаптувалися до життя на Бессарабії, а також вірменсько-український співак RAZO, котрий своєю музикою здатен розчулити серця та об’єднати усіх присутніх.

Крім фотовиставки, цієї суботи о 17.00 відбудеться благодійний нетворкінг. Цей захід буде закритим, проте всі охочі матимуть можливість отримати вхідний квиток, зробивши донат. Білет на вечір, вартістю 1700 гривень, доступний для придбання на рецепції готелю “Бессарабія”, що розташований за адресою: проспект Незалежності, 2.

Сила і краса: 16-17 лютого в Ізмаїлі відбудуться відкриття фотовиставки та благодійний вечір на підтримку захисників

Готель буде відкритою ареною для знайомств, спілкування та нагородження Незламних жінок України за номінаціями. Під час фуршету учасники зможуть насолодитися вишуканими евродесертами від Томи Козакової на CandyBar. В той же час на заході відбудеться благодійний аукціон, призначений для збору коштів на підтримку батальйону “Буревій”. Також вечір доповниться яскравими виступами виконавців та колективів Бессарабії та RAZO.

Більше деталей щодо заходу можна дізнатися за номером телефону 067-922-22-61.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x