При Болградській міській раді створять Молодіжну раду

0 коментарів 13149 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Відповідне рішення було прийнято на нещодавній сесії Болградської міської ради та стане ще одним кроком у рамках виконання Програми підтримки молоді Болградської територіальної громади, яку вперше було ухвалено наприкінці минулого року. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


Депутати не тільки підтримали саму ідею створення Молодіжної ради при Болградській міській раді, а й затвердили Положення про цей консультативно-дорадчий орган і ухвалили утворення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування МР.

Очолила ініціативну групу начальниця відділу культури, туризму, молоді та спорту Болградської міської ради Жанна Сусліна, яка розповіла про головну мету створення Молодіжної ради.

«Завдяки цьому органу ми зможемо залучити молодь Болградської громади до формування та реалізації молодіжної політики в Болградській міській територіальній громаді, розвивати молодіжний рух, враховувати потреби запитів молоді при розробленні та реалізації рішень місцевої молодіжної політики у тергромаді, здійснювати інформаційно-навчальну роботу серед молоді та консолідувати молодіжний рух. Адже згідно з Положенням про Молодіжну раду, її члени матимуть великі повноваження. Наявність такого органу – це бонус для залучення молоді для участі в багатьох державних та міжнародних грантових програмах, які відкривають можливості для їх розвитку та розвитку усієї громади», – підкреслила Жанна Сусліна.

Зазначимо, що днями відбулось засідання ініціативної групи, до складу якої також увійшли представники Болградської міської ради, галузі освіти, культури, спорту, учнівського самоврядування громади. Було прийнято рішення про дату, час та місце проведення установчих зборів, порядок подання заяв для участі в установчих зборах.

«Зараз ініціативна група працює над повідомленням про проведення установчих зборів для формування складу Молодіжної ради при Болградській міській раді, яке найближчим часом буде розміщено на сайті Болградська міська рада», – додала Жанна Сусліна.

На офіційному сайті Болградської міської ради також з’явився новий розділ – “Молодіжна рада”, у якому можна знайти актуальну інформацію про хід створення Молодіжної ради та іншу корисну інформацію.

При Болградській міській раді створять Молодіжну раду
Жанна Сусліна виступає на сесії Болградської міської ради
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x