На Одещині стартував конкурс на вибір спортивного талісмана області

0 коментарів 11664 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Департамент освіти і науки Одеської ОВА проводить опитування щодо відбору ідей офіційного спортивного талісмана Одеської області у межах змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». Опитування буде проводитися у два етапи. Про це, із посиланням на Департамент, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Організатори зазначили, що місія спортивного талісмана — відобразити дух регіону, принести удачу спортсменам і підсилити святкову атмосферу.

Тож перший етап проходить з 7 лютого по 15 лютого. Протягом цього часу приймаються пропозиції ідей спортивного талісмана від семи районів області. До опитування пропонують залучити представників учнівського самоврядування, які вивчать думку школярів, учителів та оберуть варіант, який надасть більшість.

У період з 16 по 20 лютого пройде другий етап. Кращі сім ідей будуть виставлені на голосування на сторінках у соціальних мережах Департаменту (посилання буде додатково), де кожен бажаючий зможе віддати свій голос за вподобаний йому проєкт.

Ідея, яка набере за підсумками анкетування найбільшу кількість голосів, офіційно стане спортивним талісманом Одещини.

«Переконані, що спортивний талісман стане яскравим символом змагань і буде використовуватися в рекламних, комунікаційних та інших заходах, які спрямовані на формування позитивного спортивного іміджу Одеської області. Учнівська молодь Одещини, на вас покладаємо великі надії! Долучайтеся!», ─ йдеться у дописі.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x