По кар’єрним сходам за 35 тисяч доларів: в Одесі викрили шахраїв, які обіцяли працевлаштування в обласну прокуратуру

0 коментарів 26892 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі затримано двох шахраїв, які, обіцяючи працевлаштування на посаду прокурора за 35 тисяч доларів, стали об’єктом розслідування прокуратури. Одеська прокуратура встановила та повідомила про підозру держвиконавцю одного з районних відділів державної виконавчої служби в Одесі та його спільнику. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну прокуратуру.


За даними слідства, держвиконавець, використовуючи знайомства у прокуратурі та через посередництво свого спільника, запропонував допомогу у працевлаштуванні знайомій свого друга, яка мріяла про посаду прокурора в одній з окружних прокуратур Одеси. Обіцянка була супроводжена вимогою 35 тисяч доларів США за здійснення цього “посередництва”. Однак справжнім наміром фігурантів було заволодіти грошима, використовуючи обман.

По кар'єрним сходам за 35 тисяч доларів: в Одесі викрили шахраїв, які обіцяли працевлаштування в обласну прокуратуру

Для реалізації плану обману держслужбовець залучив колишнього працівника прокуратури, який в свою чергу гарантував успішний результат через свої контакти в системі. Злочинці були затримані під час одержання вказаної суми неправомірної вигоди біля одного з торгових центрів Одеси в рамках статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

По кар'єрним сходам за 35 тисяч доларів: в Одесі викрили шахраїв, які обіцяли працевлаштування в обласну прокуратуру

Наразі обом підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави за клопотанням прокурора. Розслідування триває, а прокуратура спрямовує всі зусилля на виявлення інших можливих спільників та встановлення повної картини подій.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x