Організатори конкурсу прокоментували рішення аккерманки SKYLERR, яка відмовилася від участі в голосуванні на Нацвідборі

0 коментарів 16200 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У відповідь на заяву співачки SKYLERR, яка відмовилася продовжувати участь у нацвідборі Євробачення, на офіційному пресрелізі “Суспільного мовлення” зазначили, що виступи всіх учасників у фіналі Нацвідбору вже відбулися, і, відповідно до правил Національного відбору, підстави зняття кандидата на цьому етапі конкурсу відсутні. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на організаторів відбору. 


При цьому якщо за результатом голосування SKYLERR стане переможницею Національного відбору, артистка може відмовитись від укладання договору із Суспільним Мовленням на участь у міжнародному пісенному конкурсі Євробачення.

Нагадаємо, аккерманка Валерія Кудрявець написала на своїй сторінці в Instagram, що їй “не цікаво брати участь у піар-перегонах”.

Більше читайте тут: https://bessarabiainform.com/2024/02/akkermanka-znyala-svoyu-kandydaturu-z-natsvidboru-evrobachennya-za-krok-do-oholoshennya-rezultativ-prychyna/

Щодо збою у застосунку “Дія” прокоментували, що він стався через перенавантаження. Це відбулося у момент, коли відкрилося голосування за пісню, що представлятиме Україну на конкурсі у Швеції. Понад 15 000 людей на секунду заходили в Дію, щоб проголосувати за свого фаворита Нацвідбору на “Євробачення”.

“Протягом тривалого часу багато українців не могли проголосувати за улюблений номер. Через це було прийняте рішення продовжити голосування та провести додатковий етер 4 лютого. Тож, оголошення результатів відбуватиметься у прямому етері на Суспільне Культура, на офіційних каналах Суспільного та на Youtube-каналі “Євробачення Україна”, – пишуть на Суспільному”.

Зауважимо, сьогодні о 15:15 розпочався повтор фінального концерту Національного відбору на “Євробачення”.
о 19:05 голосування буде закрито. Розпочнеться прямий етер.

Переможця фіналу нацвідбору визначать за результатами голосування журі (50 %) та глядачів (50 %). Глядацьке онлайн-голосування проходитиме у “Дії”.

Для того, щоб проголосувати треба перейти у “Сервіси” — “Опитування” — “Активні опитування”. Якщо там побачите інше опитування, необхідно оновити додаток на своєму смартфоні.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x