«Одна з найдієвіших санкцій – не визнавати вибори в рф і зробити путіна нелегітимним для світу», – заява нардепки Кіри Рудик

1 коментар 12447 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Завдання для країн Заходу, яке буде найкращою новою санкцією за злочини кремля, ─ нівелювати легітимність путіна як президента рф. Про це заявила народна депутатка, лідерка партії «Голос» Кіра Рудик, повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на ВРУ. 


Як вважає народна обраниця, це може стати потужним кроком для посилення міжнародної ізоляції рф.

 «Коли наші партнери говорять про абстрактні майбутні пакети, ми маємо говорити одне: найкращою найближчою санкцією, яку можуть запровадити і Брюссель, і Вашингтон, – це не визнати результати виборів президента рф. Зробити його нелегітимним. Це переводить росію на міжнародних майданчиках у перелік тих, з ким не можна тиснути руки, вести справи, мати економічні звʼязки. Це буде потужним кроком для посилення міжнародної ізоляції рф, зокрема серед тих країн, які досі умовно нейтральні», – пояснює лідерка «Голосу».

Вона також наголосила, що запроваджені санкційні пакети потребують аналізу їх впливу на здатність рф вести війну і потім, відповідно до результату, мають бути оновлені.

«Жоден наступний санкційний пакет проти рф не змінить суттєво ситуацію. Потрібно змінювати підходи і перш за все питати: а що дали попередні пакети обмежень? Адже зараз результати менш, ніж задовільні. Бо шкода, яку вони нанесли російській економіці, поки ніяк не впливає на перебіг війни», – констатує народна депутатка.

 

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Ale Starec
Ale Starec
2 месяцев назад

Это какой надо быть дурой конченой, чтоб писать такие глупости? Да пуцику похер мнение всей роисси, всего мира, а тут Кира Дурик…

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x