За січень Одещина отримала допомогу від міжнародних донорів на суму 320 тисяч доларів

0 коментарів 7992 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У січні поточного року Одеська область отримала значну допомогу від міжнародних донорів на загальну суму 320 115 євро. Ці кошти були направлені на підтримку медичної інфраструктури та сил оборони регіону. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Одеську ОВА.


Одним із найважливіших кроків у реалізації цієї допомоги стало співробітництво між Одещиною та партнерським Лодзьким воєводством. За підтримки цього партнерства до КНП «Одеська обласна клінічна лікарня» було доставлено медичне обладнання загальною вартістю 41 тисяча євро. Серед цього обладнання – стельовий підйомник Haltia, апарати УЗД Zoncare та апарат для лікування ран Genadyne, транспортно-мийний підйомник Senrta Pur L Hospitec, а також різноманітні медичні матеріали та пристосування для лікування, такі як перев’язувальні набори, контейнери для виділення гелевихзасобів з антибактеріальним фільтром різної ємності, трійники для ран, набори для кріплення перев’язок, аптечки та стерильні губкові пов’язки.

Окрім цього, міжнародними донорами було передано чотири генератори, що значно підсилить енергетичну інфраструктуру регіону, включаючи дві одиниці по 560 кіловат і дві одиниці по 9 кіловат.

Частина з отриманих коштів також була спрямована на підтримку сил оборони, що свідчить про широкий спектр заходів, які приймаються для забезпечення безпеки та благополуччя жителів Одещини.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x