Не втримав рівновагу та впав – під колесами фури ледь не загинув мешканець Білгород-Дністровського району

0 коментарів 19467 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 2 лютого, близько 15 години в селі Кулевча однойменної громади Білгород-Дністровського району трапилася ДТП з постраждалим. Потерпілий втрапив під колеса фури, адже, попередньо, не втримав рівновагу, коли вона проїжджала повз. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Білгород-Дністровський відділ поліції.


Водій вантажівки, місцевий житель, здійснив наїзд на жителя сусіднього села, коли той йшов дорогою назустріч та впав під колеса.

Потерпілого доправили до місцевої лікарні з переломом руки та травматичним шоком.

Поліцейські перевірили водія на стан сп’яніння, він був тверезий. У постраждалого також в медичному закладі відібрали біологічні зразки для перевірки на наявність алкоголю в організмі.

«До Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчі внесли відомості за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили потерпілому тілесні ушкодження середньої тяжкості. В рамках провадження поліцейські помістили транспортний засіб на арештмайданчик та призначили низку експертиз», – прокоментував начальник відділення поліції № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Андрій Мащенко.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x