Не Ізмаїлом єдиним: у Білгороді-Дністровському обговорюють питання встановлення сучасного ангіографа

0 коментарів 11043 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Білгороді-Дністровському працюють над питанням отримання вартісного сучасного ангіографа для міської багатопрофільної лікарні. Це обладнання дозволить діагностувати та лікувати інсульти й інфаркти. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на міського голову Аккермана Віталія Граждана.


За словами мера, технічні вимоги, які необхідно створити для розміщення даного обладнання, обговорювалися в ході онлайн-зустрічі з представниками Міністерства охорони здоров’я України.

“Плануємо в найкоротші терміни приступити до проєктування, спорудження та облаштування приміщення в міській лікарні для встановлення там сучасного ангіографу. Завдяки цьому медичному обладнанню в міській лікарні з’явиться можливість лікувати інсульти та інфаркти – проводити складні кардіологічні втручання, коронарографії, стентування уражених судин та багато інших маніпуляцій”, – зауважив Віталій Граждан.

Нагадаємо, напередодні Нового року Дунайська обласна лікарня отримала ангіограф виробництва “Philips”, який встановлять у відділенні інтервенційної радіології.

Не Ізмаїлом єдиним: у Білгороді-Дністровському обговорюють питання встановлення сучасного ангіографа

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x