На що хворіють мешканці Ізмаїльського району? Відповідь була надана на апаратній нараді

0 коментарів 17658 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 29 лютого, в Ізмаїльській районній державній адміністрації під керівництвом голови Ізмаїльської РДА Родіона Абашева відбулась апаратна нарада. Серед питань, які були винесені на розгляд наради, окрема увага була приділена санітарно-епідеміологічному стану захворюваності в районі. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на органи влади Ізмаїльського району. 

Як доповіла начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури, спорту Ізмаїльської районної державної адміністрації Пєнова Ярославна Володимирівна, за даними моніторингу загальний рівень захворюваності на гострі кишкові інфекції у січні цього року, порівняно з аналогічним періодом минулого, знизився на 5,3%.

Випадки сальмонельозу не реєструвались взагалі, в порівнянні з минулим роком – було 6 випадків. Також не було зареєстровано жодного випадку вірусного гепатиту А.За даними начальниці відділу, не реєструвались дифтерія, краснуха, епідемічні паротит, менінгококова інфекція. Але було зареєстровано 3 випадки кашлюку і один завізний лабораторно підтверджений випадок кору у дитини 4 років, а ще – 1 випадок хвороби Лайма.

Захворюваність на грип та ГРВІ у лютому поточного року в Ізмаїльському районі знизилась. З початку року не реєструвалась захворюваність на лептоспіроз, ієрсиніоз, лихоманку Ку, сибірську виразку. Випадків малярії та ехінококозу за січень не зареєстровано.

На жаль, збільшилась кількість випадків реєстрації туберкульозу – 14  проти 12 випадків за аналогічний період минулого року.

З метою недопущення розповсюдження захворюваності на кір серед учасників освітнього процесу у закладах освіти Ізмаїльської міської територіальної громади були виконані всі необхідні заходи.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x