Ми сильні, бо ми разом: як в Болграді відзначили молоде патріотичне свято

0 коментарів 17874 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні на центральній площі міста Болград відбувся тематичний захід, присвячений одному з самих молодих патріотичних свят в Україні – Дню Єднання, започаткованого президентом України Володимиром Зеленським у 2022 році на тлі підготовки росії до вторгнення. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


З великими й маленькими прапорами України в заході взяли участь керівництво Болградського району та державні службовці територіальних підрозділів виконавчої влади, Болградської РВА, Болградської районної та міської рад. Вони вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та стали свідками підняття жовто-блакитного стяга.

У виконанні тріо “Консонанс” КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради прозвучала українська пісня на козацьку тематику “Наливаймо, браття”.

Ми сильні, бо ми разом: як в Болграді відзначили молоде патріотичне свято Ми сильні, бо ми разом: як в Болграді відзначили молоде патріотичне свято Ми сильні, бо ми разом: як в Болграді відзначили молоде патріотичне свято Ми сильні, бо ми разом: як в Болграді відзначили молоде патріотичне свято Ми сильні, бо ми разом: як в Болграді відзначили молоде патріотичне свято Ми сильні, бо ми разом: як в Болграді відзначили молоде патріотичне свято Ми сильні, бо ми разом: як в Болграді відзначили молоде патріотичне свято Ми сильні, бо ми разом: як в Болграді відзначили молоде патріотичне свято

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x